• Què fer, Mercats i fires

Setmana Internacional dels Mercats

Voleu tastar producte frescos i saborosos? Els mercats municipals de Barcelona organitzen activitats gastronòmiques per a petits i grans

Publicitat

Time Out diu

"Tria mercat, tria salut" és l'eslògan de la Setmana Internacional dels Mercats, que tindrà lloc del 15 al 31 de maig. Organitzada pels mercats municipals de Barcelona, junt amb d'altres d'arreu de la província, l'objectiu principal d'aquesta iniciativa és fomentar el consum de productes frescos, de qualitat i, sobretot, saludables.

Si voleu aprendre alguna recepta nova, teniu activitats com el taller familiar de sushi amb Jordi Joseph (ds. 28 de maig, d'11 a 13 h. a l'Espai Cuina'm. Passeig Vall d'Hebron, 130) o 'Let's cook in English' (dv. 27 de maig de 17.30 a 19.30 h. a l'Espai Cuina'm). Si us ve més de gust beure, hi ha un maridatge de vins al Mercat del Guinardó (ds. 28 de maig de 11 a 13 h.). I si no, podeu simplement experimentar nous sabors al vermut popular de Sant Andreu (ds. 21 de maig de 12 a 14 h. al Mercat de Sant Andreu) o gaudir d'espectacles ben originals com la 'Poesia gastronòmica amb els Versonautas: El Banquet de les Paraules' (ds. 28 de maig de 11 a 13 h. Mercat del Ninot).

I si aneu amb nens, hi ha tota una sèrie d'activitats especials per als més petits. Els tallers infantils de manualitats i jocs a la Concepció (ds. 21 de maig de 11 a 14 h.) o les exposicions dels entranyables 'Click' als diferents mercats en són algunes d'elles. Aprendran mentre juguen i a més s'ho passaran bomba!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.somdemercat.cat
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà