Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sharks de Brian Skerry

  • Què fer, Exposicions
Sharks de Brian Skerry
Foto: Brian Skerry
Publicitat

Time Out diu

Una mostra que ofereix una mirada diferent dels taurons a través de 50 fotografies i vídeos del fotògraf i explorador Brian Skerry

Del 28 de juny al 30 juliol el Movistar Centre de Plaça Catalunya exposa 'Sharks de Brian Skerry'. La mostra creada per National Geographic és una oportunitat per submergir-se en el món dels taurons, a través de la mirada del fotògraf i explorador Brian Skerry.

S'hi poden veure 50 fotografies i vídeos fetes durant anys per Skerry en diverses exploracions als oceans per captar com viu aquesta espècie en perill d'extinció. A més, l'exposició expressa el compromís del fotògraf amb la conservació dels taurons i ofereix una mirada diferent d'aquesta espècie, que s'ha de respectar i valorar. 

Més enllà d'això, podeu conèixer les propostes de conservació dels oceans del Projecte Pristine Seas, una de les iniciatives clau de National Geographic per protegir el medi ambient. Impulsada amb l'ecòleg marí Enric Sala, explorador de National Geographic, aquesta iniciativa fa possible identificar, estudiar i ajudar a protegir els darrers llocs salvatges de l'oceà.

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà