Spannabis 2019

Què fer, Mercats i fires
Spannabis 2018
1/4
© Luis Diago
Spannabis 2019
2/4
© Spannabis
Spannabis 2019
3/4
© Spannabis
Spannabis 2019
4/4
© Spannabis

S'apropa l'esdeveniment que tant estaven esperant els fans del cànem! Sí, sí, ho heu encertat, estem parlant de la XVI edició d'Spannabis, la fira de referència del sector cannàbic en l'àmbit mundial, que se celebra a la Fira de Cornellà. Aquest any podreu ballar al ritme del reggae dels nombrosos artistes que hi participen. Chalart58 - Matah & Classy Horns, Sista Livity & Good Over Evil, DJ Rambla, Mina's Collective, Warriors of Dub, Mahom Dub i molts altres artistes més. Els vostres peus no pararan ni un moment!

I no només hi haurà música! També podreu gaudir de diverses xerrades sobre diferents temes, com l'ús terapèutic del cànem, entre altres, dintre de les VII World Cannabis Conferences. A més, la fira compatarà amb un consultori legal perquè pregunteu el que vulgueu sobre qualsevol dubte que tingueu en relació amb la legalitat del cànnabis en el marc espanyol i europeu.

I per a tots aquells a qui us entri la gana entre xerrades i concerts, podreu descansar en algun dels nombrosos 'food trucks' que hi haurà. Podreu triar al vostre gust!

Paral·lel a l'exposició, Spannabis i la Conferència Internacional de Negocis de Cannabis (ICBC) uniran forces el 14 de març per organitzar una gran conferència. L'objectiu és tractar el potencial econòmic del cànem i la viabilitat que Espanya es converteixi en un dels països clau en el mercat europeu del producte. No us ho perdeu!

Per Contingut patrocinat

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://spannabis.com/barcelona/
LiveReviews|0
1 person listening