Subhasta Lost&Found

Què fer Gratis

Time Out diu

La gent de Lost&Found, un dels mercats d’objectes vintage i de segona mà més populars de Barcelona, ha preparat la segona edició d'aquesta singular subhasta que es guanya amb idees, on hi participaran vuit coneguts personatges del panorama creatiu barcelonès: Mikel Iturriaga, Juanjo Sáez, Alba Yruela, Gori de Palma, Conrad Roset, Marc Morro, Isabelita Virtual i el col·lectiu Hungry Castle subhastaran els seus objectes fetitxe per donar-los una segona vida.

Per guanyar-los, els assistents a l’esdeveniment, i també el públic a través de streaming, hauran de llençar propostes enginyoses a través de twitter sobre quina segona vida els hi donaria a aquests objectes.
 
Cadascun dels ponents tindrà 5 minuts per explicar la seva trajectòria a través del seu objecte. Durant aquests 5 minuts, els assistents (i també el públic que segueixi l’acte a través del web, podran llençar les seves idees amb un tuit que inclogui #sublf i el hashtag específic de cada ponent. El tuit més enginyós, divertit, personal o imaginari (escollit pel propi ponent) guanyarà l’objecte.

L’acte estarà guiat per Mau Boada (Esperit!), el multinstrumentista que ha regenerat el folk psicodèlic català, que també improvisarà musicalment sobre l’escenari amb l’autonomia que el caracteritza.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers