Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Talent i futbol femení a CASA SEAT

  • Què fer, Tertúlies i lectures
Patri Guijarro
Foto: CASA SEAT
Publicitat

Time Out diu

Patri Guijarro, Amancay Moreels, coach esportiu, i Carlota Planas,cofundadora d'Uni Sports Management, parlaran dels reptes de ser futbolista

L'exposició 'Football. Art. Icons' a CASA SEAT està suposant una desfilada d'amants de l'esport i de cares molt conegudes pels racons d'aquest edifici modern. El 13 de maig serà el torn de tres dones que, des dels seus respectius camps, estan marcant grans gols en la visibilitat i la incentivació del talent i el futbol femení.
Aquestes tres dones són Patri Guijarro, una de les jugadores professionals de primera divisió més estimades i futbolista de la selecció espanyola; Amancay Moreels, fundadora d'ARROW; i Carlota Planas, cofundadora i CMO de Unik Sport. Juntes parlaran i ens compartiran diferents punts de vista sobre la importància d'anticipar les etapes professionals a posteriori d'una competició d'alt nivell. També analitzaran quins són els reptes i obstacles que hi ha encara a Espanya per ser jugadora de futbol professional i dedicaran part de la sessió a comentar com preparar la vida professional post futbol i potenciar altres competències i inquietuds al marge de la mateixa. 
Serà una sessió on l'experiència d'aquestes tres dones empoderarà les noves generacions de nenes que es volen dedicar a aquest esport, defensar els seus somnis i marcar gols que trenquin les barreres del gènere al futbol.
Reserveu la vostra entrada gratuïta per a aquesta sessió de Talent i futbol femení a la web .

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà