Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tallers Oberts BCN 2023

  • Què fer, Activitats curioses
Young,Female,Artisan,Concentrated,On,Modeling,Jug,From,Raw,Clay
Young female artisan concentrated on modeling jug from raw clay while pottery lesson or workshop in creative studio. Woman ceramic business owner making craft for sale in handmade potter retail store
Publicitat

Time Out diu

Un cap de setmana per endinsar-te al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny amb els creadors i creadores

Tallers Oberts BCN 2023 aquest any celebra la seva 30a edició el 10, 11 i 12 de novembre. És una de les cites anuals a la ciutat per conèixer els espais de creació i obrir les portes a la ciutadania al món de l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels professionals del sector. 

Durant tres dies es podrà gaudir a 253 tallers de joieria, ceràmica o arquitectura entre molts d’altres en diferents espais de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. A més, s'ofereixen 300 activitats paral·leles, com tallers familiars, cursos d'iniciació, xerrades o la possibilitat de fer el vostre propi objecte artístic amb l’ajuda d’un professional.

En molts tallers els preus oscil·len entre 20 i 45 €, però d'altres són d'inscripció gratuïta, com Diàlegs de fang i natura, un taller d'exploració creativa i artística amb argiles i elements de la natura, o el taller de brodat sobre fotografia, on podràs explorar les possibilitats d’intervenir amb fil i agulla a les fotografies, per fer emergir les imatges latents a través del brodat. Hi ha activitats per a totes les edats, com per exemple el taller de 'Crea tu monstruo' que se celebra el dia 12 i té un preu de 35 €!

El programa inclou informació detallada sobre cada taller.

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà