Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tallers Oberts BCN 2022

  • Què fer, Activitats curioses
Young,Female,Artisan,Concentrated,On,Modeling,Jug,From,Raw,Clay
Young female artisan concentrated on modeling jug from raw clay while pottery lesson or workshop in creative studio. Woman ceramic business owner making craft for sale in handmade potter retail store
Publicitat

Time Out diu

Una ocasió única per endinsar-se al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels propis creadors

Tallers Oberts BCN 2022 és una de les cites anuals a la ciutat per conèixer els espais de creació i obrir les portes a la ciutadania al món de l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels professionals del sector. L'edició d'enguany serà la 29a i se celebra dies consecutius del 21 al 29 de maig.

Durant nou dies es podrà gaudir de tallers de joieria, ceràmica o arquitectura entre molts d’altres en diferents espais de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Aquesta edició ha fet rècord en el nombre de tallers participants, la xifra arriba fins als 220 tallers. A més, Tallers Oberts ofereix fins a 140 activitats paral·leles, com activitats lúdiques, cursos d'iniciació, visites guiades i exhibicions de música.

En molts tallers els preus oscil·len entre 20 i 45 €, però d'altres són d'inscripció gratuïta, com E32, un estudi d'arquitectura que fa l’activitat, “The Architecture of Light: make art with everyday behavior”; o el taller de gravat Manera Negra, on podràs estampar una tote bag amb la foto que vulguis per 10 €. Al taller de Dr Flow es farà la presentació de la construcció d'una taula de surf de fusta! S'ensenyarà les tècniques de fabricació com el material, l'utillatge i les eines que has de fer servir. A més, l'activitat és gratuïta. Hi ha activitats per a totes les edats, com per exemple el Taller d'Arquitectura per a nenes i nens que se celebra el dia 28 i té un preu de 10€!

Escrit per
Meritxell Palou

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà