Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tapa de Mercat

  • Què fer
Tapa de Mercat
Foto: CinzanoTapa de Mercat
Publicitat

Time Out diu

Barcelona compta amb més de 40 mercats de visita obligatòria tant per part de locals com de visitants. Cada mercat té arrelada una manera de fer i unes tradicions gastronòmiques que formen part de l'ADN de la ciutat. I fer-hi el vermut i l'aperitiu és una de les que ens fan més feliços. I la marca de begudes d'aperitiu Cinzano s'ha aliat amb el Mercat del Ninot per potenciar un costum tan sa i nostrat com és fer el vermut. 

En col·laboració amb l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, han dissenyat una ruta de tapes maridades amb l'icònic aperitiu de baixa graduació Cinzano Bitter Soda, on cada parada del Mercat del Ninot cuinarà la seva tapa. I ja sabeu que no hi ha ningú que conegui millor el producte i com preparar-lo que els paradistes del mercat. 

Els consumidors podran decidir quina és la seva tapa preferida votant mitjançant les xarxes socials de la marca. Tots aquells que participin en la votació entraran en un sorteig on podran guanyar una cistella dels productes de les parades que participen en la ruta, així com un lot de Cinzano Bitter Soda. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà