Tardor Reial, de la terra a la tapa

Què fer, Mercats i fires
Bar Glaciar
1/3
Foto: Maria DoceBar Glaciar
Artisa
2/3
Foto: Maria Doce Artisa
Ambos Mundos
3/3
Foto: Maria DoceAmbos Mundos

Time Out diu

'Tardor Reial, de la terra a la tapa', és un cicle de degustació de platets i tapes que l'Associació de Comerciants de la Plaça Reial ha organitzat per afavorir que la població s'acosti a l'emblemàtica plaça. Han treballat juntament amb els restauradors per dissenyar 14 platets, cadascun d’ells protagonitzat per un o diversos aliments de temporada o proximitat. Més enllà de l'aspecte gastronòmic, la proposta convida a participar de l'alimentació sostenible i conscient: els visitants tindran l'oportunitat de descobrir el seu valor nutricional i altres curiositats d'allò més interessants. I per un preu d'allò més interessant: 4 euros per plat, alguns amb beguda inclosa. Vegem tots els plats. 

Artisa
La cafeteria i pastisseria saludable Artisa proposa un deliciós cheesecake de poma.


Bar Colón
El bar Colón cuinarà unes croquetes de tardor amb ceps.


Bar Ocaña
A l'icònic Bar Ocaña es podrà degustar el seu original Cool & Fleur, uns ramets de coliflor fregits en romesco amb formatge manxec.

Rossini
El restaurant italià Rossini aposta per unes carxofes del Prat rostides al forn amb oli d'all.


Samantha's
Croquetes de pop i calamars a la seva tinta.

Rei de Copes
A la cocteleria i ara també bar restaurant Rei de Copes es podrà tastar uns rovellons saltats amb ou de guatlla a baixa temperatura, oli de tòfona i làmines de parmesà.

Hotel Roma
El restaurant de l'Hotel Roma oferirà unes croquetes de pop i calamars.

Restaurant Tobogán
El restaurant Tobogán -també conegut com “La Gallega de la Plaça Reial”- prepararà una versió catalana de la seva mítica empanada gallega amb espinacs, pinyons, panses i “grelos”.

Bar Glaciar
L'històric Bar Glaciar ha dissenyat un atractiu Brioche au Poulet: un pa tipus brioix farcit de pollastre, formatge emmental i moniato.

Ambos Mundos
El restaurant Ambos Mundos presenta unes divertides “moniates” amb pesto i vinagreta de mel.

Greenco
La recent incorporació a la plaça en clau saludable Greenco -abans MarisCo-, cuinarà una tagliatelle de moniato amb salsa de tòfona i mel.

Les Quinze Nits
El restaurant Les Quinze Nits apostarà per unes gambetes 'crispy' amb bolets de temporada i sambal.

Cerveseria Canarias
A la Cerveseria Canàries es podran degustar unes patates a l'aroma de tòfona amb ibèric i parmesà.

Expat
El gastrobar cuinarà un apetitós arròs de verdures de temporada amb carabassa, bròquil, cigrons i raita.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers