Tast a la Rambla 2016

Què fer

Time Out diu

El festival culinari Tast a La Rambla celebra del 9 al 12 de juny la seva tercera edició convertit en una cita obligada per a tots els fans de la gastronomia. La fira comptarà amb la participació de 50 restaurants, repartits en cinc zones a la Rambla de Santa Mònica: cuina d'autor, cuina tradicional, tapes i platillos, entrepans de Barcelona i pastisseries. Una oferta en petites dosis de grans restaurants de Barcelona a l'abast de tothom, i que surt per l'irrisori preu de quatre euros la degustació. Només cal veure que hi ha diverses estrelles Michelin entre els participants: Gaig (un caneló tradicional), Caelis (ou fregit amb escuma de patata i pernil ibèric), dos Palillos (thai noodles) o Via Veneto (royale de pollastre pota blava farcit de bolets amb parmentier).

Però també hi ha una representació de restaurants d'alta cuina popular d'allò més que interessant, com per exemple l'Ofis (lletons cruixents amb allioli d'alls torrats) o la Fonda España (sepionet farcit de capipota i mojo verd!) i entrepans que us faran tornar bojos: tenim aquí a veterans històrics com El Guixot, que presenta un entrepà de pollastre, bacon, guacamole, ruca, mussolina de tomàquet sec i emmental.

Apart de tastar plats deliciosos, s'estrena un nou escenari polivalent al costat mateix de la zona de degustació que oferirà un variat programa per a tots els públics: tallers d’entrepans creatius impartits per grans xefs de Barcelona, classes de 'tiratge' de cerveses i actuacions musicals en viu. Tampoc faltaran, en el petit auditori a la planta baixa de l'Arts Santa Mònica, demostracions de cuina en directe amb els millors xefs, un complet programa de tasts, tallers culinaris en viu impartits pels cuiners barcelonins més reconeguts o classes gratuïtes. Una manera deliciosa i del tot viciosa de fer una marató per la millor cuina de Barcelona!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers