0 M'encanta
Guarda-ho

Tast de vins a cegues

Tanca els ulls... i deixa't portar

Hem preparat un tast de vins a cegues, en què podreu tastar sis vins premiats en el 48è Concurs de Vins D.O. Penedès. Atreviu-vos a tancar els ulls i deixar-vos portar per tots els altres sentits, per descobrir els caldos d'una forma diferent.

No us desvelarem tots els secrets, però us avancem que tastareu un blanc jove, un blanc criança, un xarel·lo 100%, un rosat, un negre jove i un negre criança.

Amb els ulls tapats, reconeixereu el vi que tasteu? Deixeu-vos portar i apunteu-vos-hi!

A més, en acabat t'obsequiarem amb una copa magnum de Ridel, una de les copes més perfectes per gaudir al màxim del plaer vinícola, que està valorada en 12 euros, i també podreu conèixer el nou Espai Penedès | BCN: serà una experiència única!

DATA: 22 d'octubre
HORES: De 19.30 a 21.30h
LLOC:Espai Penedès | BCN (Muntaner, 21)
PREU: 25 euros i 20 euros per subscriptors

Reserva la teva plaça!

També t'agradarà

21 bars mítics de Barcelona

Els temples de la ciutat amb barra, taules, mam i bon rotllo! Són com casa teva, el lloc on viuries si no tinguessin un horari: els bars de culte de Barcelona són una espècie en perill d'extinció i des d'aquí no podem fer res més que reivindicar-los. Visiteu algun d'aquests 21 bars mítics de la ciutat i impregneu-vos del seu ambient on raja el bon mam i la bonhomia, segur us hi trobareu tan a gust que hi tornareu! Escalfant el fetge Cervantes Primer de tot: agafar forces. Canya freda, teca ràpida i a la batalla. No imagino cap altre bar que no sigui el Cervantes, una llegenda del Gòtic que serveix el millor entrepà de truita de formatge que he tastat en la meva vida. Tracte familiar, mobiliari antic i clientela fixa: també se’n diu família. El Bar de l'Antic Teatre Amagat als voltants del Palau de la Música, el bar de l’Antic Teatre sembla una bona opció per començar. Una declaració de principis. A Barcelona no hi ha res que s’hi assembli. Integrat a l’espai escènic que hi dóna nom (que, per cert, finança les activitats artístiques amb els diners del bar), aquest oasi interurbà us guanyarà amb la seva atmosfera de bon rotllo extrem, però us convertirà en addictes a la seva terrassa... Què dic, terrassa! Amb l’increïble i gegantí pati interior farcit de vegetació que acull els visitants. Un orgasme per als amants de l’aire lliure al centre nerviós de Barcelona. Ale&Hop També podreu gaudir d’una mica d’aire lliure a Ale & Hop, una cerveseria 'indie' ubicada al còlon del

Llegir-ne més

Els millors bars de vins

Sempre és un bon moment per gaudir d'un bon vi, siguis entès o no Botigues de vins Celler de Gelida Amb una tradició de cinc generacions, el Celler de Gelida es va fundar com un modest celler l’any 1895. Va ser a finals dels anys 80 quan Toni Falgueras va iniciar una reconversió radical del negoci que ha culminat en el que és avui: potser el celler més complet –unes 3.500 referències– i alhora el que presta més atenció al producte de la terra. Hi trobareu una selecció espaterrant de vins de totes les DO catalanes, però també de tots aquells licors tel·lúrics que s’empassa la tieta quan va pitof: ratafia, aromes de Rupit, aromes de Montserrat, brandi del Penedès... Celler de Can Dani És la bodega de Gràcia per excel·lència. Un títol que s'ha guanyat després de més de 25 anys acostant l'interessant món de l'enologia a entesos i nous aficionats. A més de la seva àmplia bodega, un altre dels seus forts són les cates i els maridatges que organitzen. Vila Viniteca En ple Born trobareu aquesta botiga repleta de propostes nacionals i internacionals i una de les distribuïdores més importants d'Europa. També tenen un espai gastronòmic. Enoteca d'Italia Empresa de distribució i promoció de vins i destil·lats italians. La seva recerca se centra en vins provinents quasi en exclusiva de raïms autòctons italians i treballen amb bodegues petites i mitjanes. Sexy Wine El tord (zorzal, en castellà) és l'ocellet que va escollir Antonio Sanz fa 22 anys perquè fos la imatge dels seus vins. Els tr

Llegir-ne més

Vins ecològics a la ciutat

Sabeu què és un vi sense sulfits? Us expliquem per què els heu de tastar, els millors locals on fer-ho i us responem a les preguntes més freqüents Els vins ecològics, naturals o biodinàmics no són el mateix, però en un petit text com aquest, no tinc dret a avorrir-vos. Tot i així, intentaré definir-ho pel broc ample. Tots tendeixen cap a un punt, alliberar el vi dels sulfits químics. Els sulfits són els conservants del vi, una substància que s'hi afegeix perquè el vi no es faci malbé però que també atura el seu creixement en tots els sentits. Gairebé tots els productors d'aquestes tipologies de vi pretenen elaborar vins lliures de sulfits. Cada celler a la seva manera, intenta portar aquesta premissa al màxim. Els viticultors més valents o punks (que no s'enfadi ningú) es dediquen al vi natural, perquè, és clar, fer les coses sense química té els seus riscos. Alguns, fins i tot, no aconsegueixen el color a què estem acostumats perquè el vi segueix creixent dins l'ampolla. Entendre aquest nou concepte de vi quan el que tenim a la memòria és el gust del vi clàssic de supermercat significa també un descobriment meravellós per qui els tastem. Alguns cellers, a més, aposten per l'elaboració biodinàmica, que significa que el pagès reprèn antics usos de l'agricultura, com, per exemple, tenir en compte les llunes o usar adobs naturals d'animals. Prou xerrameca, tastem-los! A Barcelona, tenim la sort de poder-los conèixer en tres llocs fantàstics. A

Llegir-ne més
Advertising

Els millors cellers

Farts de no saber mai on comprar vi? Aquí teniu botigues de vi i licors per a tots els gustos i preus No cal comprar sempre el vi al Pryca (entre altres coses, perquè fa 14 anys que ja no existeix aquesta cadena!). Si teniu problemes per trobar un vi que s'escaigui a l'ocasió, i n'esteu tips d'acabar agafant sempre aquell Ribera del Duero taaaaaan avorrit de l'encara més avorrida prestatgeria del súper, aquesta llista d'enoteques, cellers i botigues de vi serà del vostre interés.  Deu botigues per comprar mam del bo Celler de Gelida Amb una tradició de cinc generacions, el Celler de Gelida es va fundar com un modest celler l’any 1895. Va ser a finals dels anys 80 quan Toni Falgueras va iniciar una reconversió radical del negoci que ha culminat en el que és avui: potser el celler més complet –unes 3.500 referències– i alhora el que presta més atenció al producte de la terra. Hi trobareu una selecció espaterrant de vins de totes les DO catalanes, però també de tots aquells licors tel·lúrics que s’empassa la tieta quan va pitof: ratafia, aromes de Rupit, aromes de Montserrat, brandi del Penedès... Vino Artesano Vino Artesano són sobretot el Marc i la Malena, dos amics que han volgut compartir amb tothom que en tingui ganes la seva particular dèria pels vins. Enmig d'una tonalitat avorrida d'ampolles que fa que s'acabin semblant unes a les altres (gràcies als llevats artificials), aquesta parella ha sabut captar el color únic dels petits viticultors i pintar-nos, a cada consell,

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments