Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

TEDxBarcelona Salon: l'idioma i el gènere a CASA SEAT

  • Què fer, Tertúlies i lectures
CASA SEAT
Foto: CASA SEAT
Publicitat

Time Out diu

El 18 de maig CASA SEAT acollirà una nova sessió del cicle TEDxBarcelona Salon on es debatrà sobre la igualtat entre gèneres a la llengua

Si sempre us heu conformat amb quedar-vos fascinats veient xerrades TED online i mai heu assistit a una, aquest és el moment de viure en primera persona la força de la paraula i d'un bon orador. El 18 de maig CASA SEAT tornarà a acollir una nova sessió del cicle TEDxBarcelona Salon dedicada a l'idioma i el gènere.
La lingüista i professora de la Universitat de Barcelona, Maria Carme Junyent, serà l'encarregada de delectar-vos amb el seu coneixement sobre el tema i d'obrir noves fronteres al vostre pensament sobre la relació entre els gèneres masculí i femení en la llengua.
Després de la presentació, podreu participar en un debat que s'obrirà al voltant de les estratègies per aconseguir una representació igualitària dels gèneres femení i masculí.
Potser ara creieu que no teniu gaires coses per aportar al debat, però us assegurem que després de la presentació de Junyent us adonareu que teniu molt que opinar.
Ja podeu reservar les vostres entrades gratuïtes per a aquesta sessió del cicle TEDxBarcelona Salon a la web.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà