Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

TEDxEixample 2022

  • Què fer, Tertúlies i lectures
  1. TEDxEixample
    Foto: TEDxEixample
  2. Disseny HUB Barcelona
    Foto: TEDxEixample
  3. TEDxEixample
    Foto: TEDxEixample
Publicitat

Time Out diu

El 12 de març, es reuneix un grup d'speakers divers que ens farà obrir els ulls sobre temàtiques com l’art, l’ecologia, la robòtica, els negocis i le relacions

Apunteu-vos a una tarda on gaudir, pensar, reflexionar, participar i nodrir-se de coneixement.
El dissabte 12 de març a les 16 h, el Disseny HUB Barcelona acollirà una nova edició de TEDxEixample. Comptarà amb grans speakers que ens obriran els ulls per veure, des de moltes perspectives, el món que ens envolta. I és que aquesta jornada de coneixement està feta per compartir les nostres idees i ajudar a millorar el món en què vivim. Tothom hi és benvingut per aportar la seva visió i opinió!
En aquesta edició en què TedxEixample se suma al pensament #thinkbold podrem escoltar experts de l'àmbit científic com: Carme Torras, matemàtica i especialista en intel·ligència artificial; o Judit Giró, creadora del The Blue Box, un test ràpid i indolor que detecta el càncer de mama. Experts del planeta i tot el que ens envolta com Víctor Martín, que ens reconnectarà amb la natura. Grans noms del màrqueting com l’Àlex López, una figura entre els 'top ten' d'aquest àmbit. Professionals de l'art i la societat com Josep Darnés, terapeuta i coach; Javier Peña, director general i científic d'ELISAVA; Mercè Brey, experta en temes de diversitat i lideratge incloent; Gàdor Muntaner, científica experta en taurons; o Sofia Suars, tot terreny de la creació audiovisual i escriptora.
No us perdeu l'oportunitat d'expandir les fronteres del vostre coneixement; aconseguiu-ne les entrades!

TEDxEixample és una organització sense ànim de lucre que opera sota una llicència otorgada per TED.com.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà