Terrazza Martini: Divendres 8

Què fer Gratis

Time Out diu

Coincidint amb l'arribada del Gran Premi d'Espanya al Circuit de Montmeló, Martini inaugura la Terrazza Martini, just al costat del Moll de la Fusta. La Terrazza reunirà música, F1, gastronomia i art en aquest espai privilegiat –i efímer– vora el mar. Avui els DJ's Mëther & Zacker, experts en animació hedonística de saraus indie, animaran el sarau de 12 a 15 h i de 18 a 20 h.

Entremig, de 15 a 18 h, hi haurà una sessió de DJ Fra –acosteu-vos-hi, perquè l'home és una enciclopèdia amb potes del techno barceloní dels darrers vint anys i un selector exquisit– i en paral·lel, a partir de les 18.30 h i fins a les 21 h, l'il·lustrador Conrad Roset pintarà en viu.

A les 20 h, puja a l'escenari el Grupo de Expertos Solynieve, el plat fort de la jornada: l'associació entre potes negres del rock de granadí (Víctor Lapido de 091 i J de Los Planetas, per esmentar els dos membres més coneguts) ha cristal·litzat en una banda de rock and roll culta i plena de matisos i grans cançons, on hi podem tornar traces de rock clàssic americà, com The Byrds i homenatges a la psicodèlia britànica del so Canterbury. I a partir de les 22 h els Mëther & Zacker tancaran la terrassa amb una altra sessió.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers