El Born CCM
© El Born CCM – Pep Herrero
  • Què fer, Centres culturals

Tres dies de març

Tres jornades dedicades a la resistència de les dones i a la lluita passada, present i futura per la llibertat

Publicitat

Time Out diu

El Centre de Cultura i Memòria del Born ha organitzat, per segon any, una programació especial dedicada al Dia de la Dona Treballadora. Sota el lema 'Dones, ballar, riure, resistir' i agafant les paraules de l'escriptora Emma Goldman 'Si no puc ballar, la teva revolució no m’interessa', han organitzat un monòleg, un teatre i un diàleg per parlar de la resistència de les dones i de la seva memòria feminista. 

El 15 de març és el torn de la peça de teatre 'Las Bertranettes' que fa un recorregut per la vida d'Aurora Bertrana, música dintre de la primera orquestra de jazz femenina d'Europa. El 19 de març Asaari Bibang farà un monòleg sobre com ha estat la seva vida com a dona de Guinea Equatorial a Espanya i fent humor sobre els clixés i el racisme que ha hagut de viure. 

L'última sessió serà el 29 de març amb el diàleg 'Mujeres y co-resistencia en el Conflicto Palestina-Israel' que explicarà el paper que han pres les dones per a la resolució del conflicte i l'exclusió que han hagut de viure pel fet de ser dones. 

Detalls

Adreça
Preu
General 5€
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà