Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Tres dies de març' a El Born Centre de Cultura i Memòria

  • Què fer, Centres culturals
  1. Les Bertranettes, el Born Centre Cultural 2023
    Les Bertranettes, el Born Centre Cultural 2023
  2. Diàleg WWP WOS, el Born Centre Cultural 2023
    Diàleg WWP WOS, el Born Centre Cultural 2023
Publicitat

Time Out diu

El Born Centre de Cultura i Memòria programa un espectacle, un monòleg i un diàleg que parlen de la resistència de les dones arreu del món per commemorar el 8M

‘Si no puc ballar, la teva revolució no m’interessa’, va dir l’escriptora i anarquista Emma Goldman. I en aquest mantra es basen les tres activitats que planeja El Born Centre de Cultura i Memòria per commemorar el dia de la dona, agrupades en una segona edició de l’esdeveniment ‘Tres dies de març’. Sota el lema ‘dones, ballar, riure, resistir’, la programació promet i us deixarà tant amb peus de ballarina com de militant. Una peça de teatre, un monòleg i un diàleg seran les activitats repartides al llarg d'aquest març per parlar de la resistència femenina des de les arts, l’humor i l’activisme.

Dimecres 15 de març tindrà lloc el primer espectacle amb ‘Les Bertranettes’ de la Cia Tramoia! Recorreran la fascinant historia d’Aurora Bertrana, violoncel·lista, ‘jazzwoman’ i escriptora, al compàs d’un trio jazz. En ple segle XX, es va deixar emportar pel seu desig de llibertat per descobrir totes les seves facetes com a activista i artista, tot i tenir un context hostil. El 22 de març, l’humor negre s’escriurà en femení de la mà d’‘Humor Negra’, un monòleg d’Asaari Bibang, que reflexiona sobre la lluita antiracista i feminista des de la sàtira. El cicle finalitzarà el 29 de març amb un diàleg punyent, ‘Dones i coresistència en el conflicte Palestina-Israel’on tres dones que representen organitzacions palestines i jueves pujaran a l'escenari. Una triada que no us podeu perdre! Actualitat, espectacle i emocions fortes estan asseguradesAconseguiu les vostres entrades per a qualsevol de les funcions! 

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà