Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge

Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge

Què fer, Exposicions Palau Robert , Dreta de l'Eixample Fins al diumenge 3 octubre 2021 Gratis
Tricicle. Clic al Palau Robert
1/3
FOTO: Time Out BarcelonaTricicle. Clic al Palau Robert
Tricicle. Clic al Palau Robert
2/3
FOTO: Time Out BarcelonaTricicle. Clic al Palau Robert
Tricicle. Clic al Palau Robert
3/3
FOTO: Time Out BarcelonaTricicle. Clic al Palau Robert

Time Out diu

El Palau Robert acull una exposició homenatge als 40 anys de carrera del Tricicle, amb vestuari, fotos, vídeos, escenografia i records personals

Després de 40 anys de carrera, l'any 2020 Tricicle s'acomiadava del públic amb l'obra 'Hits', on recollia alguns dels seus gags històrics. Ara és el moment de retre'ls un homenatge amb tota mena de luxes. Serà al Palau Robert amb l'exposició 'Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge', que podreu visitar fins a l'octubre i on podreu veure vestuari, fotos, vídeos i escenografia, com les cadires de 'Sit' i les màscares de 'Garrick'.

L'exposició ocupa sis sales de la primera planta del Palau Robert i fa un repàs exhaustiu dels integrants de la companyia i de la trajectòria, des dels inicis als anys 70 fins als grans èxits internacionals, centrant-se especialment en els seus espectacles teatrals que són part de la cultura catalana, i en les participacions en cinema i sèries. Veureu fragments audiovisuals dels seus espectacles, objectes emblemàtics i records personals.

L'arquitecte Juli Capella és el comissari de la mostra, que vol fer balanç de l'aportació del Tricicle dins la cultura catalana, espanyola i internacional. Sense dir ni una paraula van fer riure a 17,7 bilions d'espectadors, amb més de 6.000 representacions a 400 teatres de 20 països del món. 

Publicat

Detalls

Lloc de la ubicació Palau Robert
Web del lloc www.gencat.cat/probert
Telèfon de la ubicació 93 238 80 91
Adreça Pg. de Gràcia, 107
Eixample
Barcelona
08008
Transport Diagonal (M: L3-L5)
Preu Gratis

Dates i hores

També t'agradarà