Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge

  • Què fer, Exposicions
  1. Tricicle. Clic al Palau Robert
    FOTO: Time Out BarcelonaTricicle. Clic al Palau Robert
  2. Tricicle. Clic al Palau Robert
    FOTO: Time Out BarcelonaTricicle. Clic al Palau Robert
  3. Tricicle. Clic al Palau Robert
    FOTO: Time Out BarcelonaTricicle. Clic al Palau Robert
Publicitat

Time Out diu

El Palau Robert acull una exposició homenatge als 40 anys de carrera del Tricicle, amb vestuari, fotos, vídeos, escenografia i records personals

Després de 40 anys de carrera, l'any 2020 Tricicle s'acomiadava del públic amb l'obra 'Hits', on recollia alguns dels seus gags històrics. Ara és el moment de retre'ls un homenatge amb tota mena de luxes. Serà al Palau Robert amb l'exposició 'Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge', que podreu visitar fins a l'octubre i on podreu veure vestuari, fotos, vídeos i escenografia, com les cadires de 'Sit' i les màscares de 'Garrick'.

L'exposició ocupa sis sales de la primera planta del Palau Robert i fa un repàs exhaustiu dels integrants de la companyia i de la trajectòria, des dels inicis als anys 70 fins als grans èxits internacionals, centrant-se especialment en els seus espectacles teatrals que són part de la cultura catalana, i en les participacions en cinema i sèries. Veureu fragments audiovisuals dels seus espectacles, objectes emblemàtics i records personals.

L'arquitecte Juli Capella és el comissari de la mostra, que vol fer balanç de l'aportació del Tricicle dins la cultura catalana, espanyola i internacional. Sense dir ni una paraula van fer riure a 17,7 bilions d'espectadors, amb més de 6.000 representacions a 400 teatres de 20 països del món. 

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà