Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Trobades amb...

  • Què fer
  • CaixaForum, La Font de la Guatlla
© Alex Sardà
© Alex Sardà
Publicitat

Time Out diu

CaixaForum Barcelona proposa xerrades amb Rocío Molina, Joan Miquel Oliver, Belén Barenys i Berta Prieto i Elena Martín

CaixaForum Barcelona presenta una nova edició del cicle consolidat Trobades amb…, que ofereix un punt de trobada entre l'audiència i algunes artistes avantguardistes que estan marcant tendència. Es tracta d’una oportunitat per endinsar-se en les històries que s’amaguen darrere de projectes culturals que han estat un èxit en l’escena cultural contemporània i que poden ser inspiradors per al públic assistent.

Aquesta vegada, la coreògrafa i 'bailaora' Rocío Molina, serà l'artista de la primera sessió del cicle el 19 de gener. Compartirà com desenvolupa el seu procés creatiu per fusionar el virtuosisme tècnic amb una visió fresca, personal i trencadora del flamenc.

Podrem veure el guitarrista, cantant i compositor Joan Miquel Oliver a la segona sessió del programa el 9 de febrer. En aquesta trobada, el compositor aprofundirà en el seu procés creatiu híbrid i multidisciplinari posant una atenció especial en les lletres.

Les creadores de la controvertida sèrie 'Autodefensa', Belén Barenys i Berta Prieto, són les convidades de la tercera sessió el 7 de març. Totes dues són creadores i protagonistes de la història, que és tot un retrat generacional que ha rebut opinions tant de detractors com d’apassionats. En aquesta trobada, les actrius explicaran com van viure la història, que els va canviar la vida, i quins altres projectes tenen entre mans.

Tancarà el cicle la directora, guionista i actriu Elena Martín el 12 d'abril, guanyadora del premi a la millor creadora de 2023 en els premis Time Out Cultura. Amb la seva pel·lícula 'Creatura', mereixedora d’un premi a Canes, s’ha consolidat com una figura amb un enfocament narratiu i artístic innovador en el panorama més actual. Ens explicarà la seva experiència tant davant com darrere dels focus.

Les entrades ja estan disponibles!

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
La Font de la Guatlla
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1-L3-FGC)

Dates i hores

19:00Belén Barenys i Berta Prieto. Reines de l'autoficcióCaixaForum 6 €
19:00Elena Martín Gimeno. Davant i darrere del focusCaixaForum 6 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà