Trombone Shorty & Orleans Avenue
Trombone Shorty & Orleans Avenue
  • Què fer

Trombone Shorty & Orleans Avenue a Sala Razzmatazz

Reserveu-vos el divendres 3 de juny i no us perdeu aquest concert que fusionarà jazz, pop, funk i hip hop i que s'emmarcarà dins del Guitar BCN

Publicitat

Time Out diu

Els ritmes autèntics d'Orleans han arribat a Barcelona. I, en concret, a la Sala 1 de Razzmatazz el divendres 3 de juny a les 21 a el concert de Trombone Shorty & Orleans Avenue, coproduït per Piñata i The Project. Troy Andrews, que és el nom real del músic de 36 anys que lidera la banda, va començar a manejar el trombó als 9 anys. I gaudir de la seva música serà tot un luxe, perquè ha col·laborat amb artistes de fama internacional com Cee Lo, U2, Green Days o She & Him, ha participat en tributs a Winton Marsalis o Fats Domino i ja compta amb més de deu àlbums propis.
Gaudir d'aquest espectacle serà com si us transportéssiu a Nova Orleans i a algun episodi de 'Tremé', la mítica seria ambientada en aquest lloc i posterior a l'huracà Katrina. I mai més ben dit, perquè Andrews va participar en set dels seus episodis. Animeu-vos a compartir aquesta nit de diversió i ball assegurat al ritme del trombó amb Trombone Shorty & Orleans Avenue. I si encara no teniu entrades, no oblideu comprar-les a través de la seva pàgina web. Serà diversió assegurada!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà