V OjoDePez Photo Meeting Barcelona

Què fer

Time Out diu

Una trobada internacional de fotografia per professionals amb conferències gratuïtes obertes al públic

La cinquena edició d'OjoDePez, la trobada internacional de fotografia que organitzen La Fábrica i La Virreina, gira entorn de l'autor i el procés de treball creatiu, des de la idea fins a la realització del projecte fotogràfic com a cosa tangible. Fotògrafs, editors i experts compartiran les seves experiències, oferint claus per adaptar-los als diferents suports, moure'ls pels canals, agències i premis o trobar noves fórmules de col·laboració entre artistes.

A més de la part professional, la trobada també ofereix activitats obertes al públic general; el pati de La Virreina Centre de la Imatge acollirà conferències gratuïtes (20 h). Els convidats són Olivia Arthur (dc. 15), fotògrafa de l'agència Magnum que ha realitzat sèries sobre dones, i la fractura Orient-Occident; Cristina García Rodero, la primera fotògrafa espanyola membre de l'agència Magnum (dj. 16); i Carlos Spottorno (dv. 17), que ha retratat el poder econòmic i social.

Una selecció de nous fotògrafs projectaran els seus treballs dimecres i dijous entre les 13.30 i les 14.30 h. Hi participaran Begoña Pérez, Bet Sabe Ribas i Escoda, Elena López, Ferran Taberner, Karine Versluis, Luigi Abanto, María Torres Solanot i Nestor Díaz.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers