Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Verano Maker

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Algunes persones neixen amb l'esperit maker i creen sense parar des que tenen ús de raó, però el maker no només neix, també es fa. En realitat, 'makers' ho som tots, encara que molts encara no en siguem conscients. 
 
Per conèixer què és el moviment maker, MOB ens convida a la presentació 'Verano Maker' una trobada on coneixerem les tècniques que estan revolucionant el món creatiu: la impressió en 3D, tallar i gravar amb Laser-Cutter o programar de forma fàcil i divertida amb Arduino. 
 
Què és un maker? El desig de fer coses amb les nostres pròpies mans està profundament arrelat en les persones i avui la tecnologia i la cultura col·laborativa ens permet portar aquesta creativitat molt més enllà. Una veritable revolució industrial que ho canviarà tot. Això és el que es coneix com a moviment maker, un corrent en la qual tenen cabuda tant els aficionats que han fet del 'fes-ho tu mateix' el seu lema, com els dissenyadors i creatius que busquen aplicar tècniques innovadores als seus projectes. 
 
Participaran en la presentació Cecilia Tham, Co-fundadora i mastermind de MOB - Makers of Barcelona; Sergi Rubio, Co-Manager a FabCafe Barcelona i professor Impressió 3D i Laser-Cutter i Xavi Tisaire, Xina Electronics Manufacturing Consultant i professor Arduino.

Detalls

Adreça
Preu
Informació al telf. 933099741
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà