Vins amb història: la pesta negra

Què fer

Time Out diu

Després de parlar durant algunes sessions de Vins amb història sobre anècdotes monàrquiques i grans gestes històriques i militars, la xerrada del dijous 19 a El 300 del Born la protagonitzarà un mal contra el qual poca cosa es va poder fer, la pesta negra. Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens, amb el suport en la part més pràctica del sommelier del Bar à Vins Juanma Holgado, ens parlarà de la pitjor epidèmia que ha patit Europa a la seva història.

Va arribar d’Orient el 1347 amagada en les rates que omplien les bodegues dels vaixells. En només quatre anys van morir més de vint milions de persones, un terç de la població d’un continent que mai s’ha arribat a recuperar. La Mort Negra també va passar per Catalunya i, entre totes les víctimes, també es va cobrar la vida d’una d’il·lustre, la reina Elionor de Portugal, esposa de Pere III el Cerimoniós.

Els vins que es tastaran durant la sessió seran un Randemar Blanc de Mallorca, un Bassus Pinot Noir valencià, un Trepat de Carles Andreu de la Conca de Barberà i un vi italià sorpresa. Com sempre, la sessió es farà a les set de la tarda i té un preu de 10 euros. Heu de reservar la vostra plaça enviant un correu a confirmacions@moritz.com.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers