Vins amb història: Pere III el Cerimoniós

Què fer

Time Out diu

Els bons costums ens seguiran acompanyant el 2015. És el cas de les trobades Vins amb Història que es fan a la Fàbrica Moritz Barcelona i al Born Centre Cultural. La que ens ocupa avui, la primera de l’any, se celebra el dijous 15 a El 300 del Born, l’espai gastronòmic que Moritz té al Centre Cultural. La xerrada anirà a càrrec de Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens, i de Juanma Holgado, sommelier del Bar à Vins, i que regarà la història amb una selecció de quatre vins.

La primera sessió de l’any la protagonitza Pere III el Cerimoniós, fonamental a la història de Catalunya, i que va governar els territoris de la corona catalanoaragonesa durant més de 50 anys. Jordi Creus ens explicarà les grans gestes del rei i altres anècdotes de la seva vida quotidiana, com la reglamentació que va fer dels oficis relacionats amb el menjar i la beguda.

I parlant de beure, aquests seran els vins que es tastaran el dijous: un Celistia 2012 de Costers del Segre; el vi navarrès Bodegas Chivite, Finca Villatuerta Syrah 2010; un Alta Alella Privat Nu Bruel Cava, i un Anima Negra 2012 VdT Mallorca. L’acte començarà a les 19 h i costa 10 euros. Si hi voleu assistir, reserveu plaça enviant un correu electrònic a confirmacions@moritz.com.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers