Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

What the Foc! 2023

  • Què fer, Activitats gastronòmiques
What the Foc! 2023
Foto: What The Foc!
Publicitat

Time Out diu

Torna el What the Foc!, el festival de menjar dedicat a la barbacoa que es celebra a l'Hospitalet de Llobregat l'11 i 12 de març i l'entrada és gratuïta.

Pels amants de la gastronomia i l’art de la barbacoa, no us podeu perdre el festival dedicat a la brasa el pròxim 11 i 12 de març al parc de la Torrassa, a l’Hospitalet de Llobregat, i l’entrada és completament gratuïta. El What the Foc torna un any més amb propostes innovadores que canvien la cultura de la barbacoa tal com es coneix fins ara. Una d’aquestes propostes és allunyar-se de l’estereotip de ‘carnaca’ que envolta aquesta la cultura, i ho fan prohibint, per primer cop, la carn de vedella i xai. Aquesta iniciativa asseguren que és per promoure un consum més responsable i conscient amb el medi ambient, tenint en compte l’impacte mediambiental de la indústria càrnia.

Aquest any tothom és benvingut: carn de porc i pollastre de km0 per als més carnívors; peix i marisc per als que no ho són tant; i verdures i carns vegetals per als vegetarians i els vegans. Hi ha opcions perquè tothom pugui gaudir d’una jornada de gastronomia a l’aire lliure on la música també juga un paper important. Aquesta ve de la mà d’Ameba, l’Associació de Música Electrònica de Barcelona, que portaran el seu equip de so així com alguns dels seus DJs per a posar la cirera al pastís del festival. 

Una quinzena de xefs amb noms tan coneguts com Jeff Espinoza, del restaurant Warkie; el conegut restaurant a la brasa de Barcelona Fat Barbies o Piel de Gallina, que presentarà en exclusiva el seu hot dog de pollastre que elaboraran en directe. En un festival de barbacoa, no podia faltar la representació argentina, i Deliargentina i Dos Boludos seran els encarregats d’aportar la clàssica brasa argentina, però això sí, sense vedella!

Aquest any el festival presenta una novetat: una ‘zona calçotada’ dedicada al menjar tradicional català per excel·lència d’aquest temps de l’any. Aquesta és l’única zona on es pot reservar una taula, amb un màxim de 10 persones per taula, per un preu de 100 . La reserva inclou la taula per a 10 persones, amb els respectius calçots per cadascuna, amb la salsa romesco és clar, i dos porrons de vi. Un pla perfecte per gaudir de la cultura catalana amb amics a l’aire lliure.

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà