Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Women Z Pro a CASA SEAT

  • Què fer
Judit Giró
Foto: CASA SEAT
Publicitat

Time Out diu

El festival que celebra totes les dimensions de la feminitat torna a CASA SEAT el 30 de setembre amb taules rodones de quatre blocs temàtics

Setembre és el mes en què tot torna i a CASA SEAT és l'energia femenina el que arriba per fer-nos viure una altra cita més del Women Z Pro. El 30 de setembre a partir de les 9.30 h podreu gaudir de quatre blocs temàtics de taules rodones moderades per Dments i Both People & Comms on es tractaran temes d'actualitat. Qüestions de gènere, diversitat, inclusió, comunicació, activisme, propòsit, lifestyle i cultura, entre d'altres, seran les temàtiques que serviran per posar la feminitat sobre la taula i ens faran reflexionar i debatre.
Per a aquells que encara no el conegueu, Women Z Pro és un esdeveniment per a marques i empreses que vulguin conèixer a fons els interessos i les curiositats socials i culturals de les noves generacions, és a dir, la generació Z. Amb aquesta trobada professional titulada “Descobreix les dones de la generació Z”, dones emprenedores, influencers i creatives debaten i dialoguen sobre el present i el futur que ens espera. Ja podeu reservar la vostra entrada a la web de CASA SEAT!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà