Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Africa TaMaranE

  • Restaurants
  • El Raval
  • preu 1 de 4
Publicitat

Time Out diu

A la zona del Raval, però més a prop de l’artèria dels teatres, va obrir a la primavera del 2012 un restaurant-galeria africà. Feia falta. Després d’una sèrie d’intents a finals dels 80, ja gairebé no queden exponents de la cuina de l’Àfrica occidental. La Mònica i en Kubutu es van conèixer a Itàlia. La barcelonina va donar serenitat a un ciutadà de Sierra Leone que fugia de la guerra. Van decidir obrir l'Africa TaMarane (estima el proïsme), i el van convertir en un atractiu bar de tapes, un restaurant de bona cuina de Sierra Leone amb galeria d’artesanies i art, i una biblioteca.

Decorat amb molt bon gust i música essencialment africana, el lloc s’ha convertit en un punt de trobada i referència de la zona. Tant la Mònica com en Kubutu s’afanyen a recomanar i a explicar els plats, sobretot una degustació de tapes africanes, com el kebbe, broqueta de vedella amb salsa de cacauet, els bunyols de coco i mongetes, el plàtan fregit i les boles de peix acompanyades amb begudes africanes com el ginger, una beguda de gingebre, o la de la flor d’hibisc, el bissap. La cuina de Sierra Leone es basa en guisats (de verdures, carns i peixos que s’acompanyen d’arròs o cuscús, que el preparen de manera diferent dels marroquins o dels algerians).

En Kubutu va heretar de la mare una cuina en la qual utilitza olis de palma, oliva o coco, un fet que aporta sabors variats i gairebé desconeguts aquí, a més dels diferents condiments, sobretot els pebrots picants, per a aquells que volen emocions fortes. És molt recomanable l’amanida de papaia amb pebrots vermells i la rebosteria, a més dels plats que suggereix la Mònica. Feu-li cas, que no us en penedireu.–M.A

Detalls

Adreça
Riereta, 26
El Raval
Barcelona
08001
Transport
Paral·lel (Línies: L2-L3)
Horaris
De dt. a dj. de 10 a 24 h. Dv. i ds. de 10 a 3 h. Dg. de 10 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà