Aquest restaurant, de caràcter regional de la Basilicata, al sud d'Itàlia, aprofita un receptari auster, però saborós, de la seva regió i el modernitza amb la introducció de picades d'ullet per a una clientela cosmopolita com la barcelonina. Aquesta casa, que va iniciar la seva etapa a Berlín i que després va obrir a Gràcia, és alguna cosa més que el típic restaurant italià al qual estem acostumats. Productes excel·lents de la Basilicata, com els embotits o els formatges, i el tractament d'alguns elements com la carxofa i la ceba amarga, inexistent a casa nostra, convida el paladar curiós a fer un volt per aquest local, ben parat i millor atès, on tots els qui hi treballen sembla que estiguin no solament abstrets amb la seva tasca sinó que, a més, la facin contents.

Al Contadino sotto le Stelle
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Saragossa, 123
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barcelona
- 08006
- Transport
- Lesseps (M: L3), Pàdua (M: FGC)
- Horaris
- Dm a dv, de 13.30 a 16 h. Ds i dg, fins les 16.30 h. Dm a dj i dg, de 20.30 a 0.30 h. Dv i ds, de 21 a 1 h
Discover Time Out original video