Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cal Marino

  • Restaurants
  • El Poble-sec
  • Crítica de Time Out
  1. Celler Cal Marino
    Foto: Maria DiasCeller Cal Marino
  2. Vermut musical Celler Cal Marino
    ©Celler Cal MarinoCeller Cal Marino
  3. Cal Marino
    © Cal Marino
  4. Cal Marino
    © Irene Fernández
Publicitat

Time Out diu

A començament del segle XX havia estat una fàbrica de gasoses, així que no és estrany que des de fa quatre anys sigui un celler: l’esperit de la beguda ja hi era quan un vermutaire intrèpid com l’Eduard va decidir convertir-lo en bodega. A Cal Marino  no hi ha cap mariner però tenen prou líquid per nedar fins al delta. Tenen una oferta espaterrant de vins, cerveses, croquetes de mil gustos, formatges i platets. En destaquen la truita amb suc, la cecina amb escarxofes, el civet de senglar i el sorbet de gintònic, però sempre hi ha nous plats per descobrir... El local és molt gran, així que és una bona opció per anar-hi en grup, sobretot els caps de setmana, quan de tant en tant organitzen vermuts musicals.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Margarit, 54
Poble-sec
Barcelona
08004
Transport
Paral·lel (M: L2-L3), Poble Sec (M: L3)
Horaris
De dt. a dv. d'11.30 a 15 i de 19 a 23 h. Ds. i dg. de 11.30 a 15 h
Publicitat
També t'agradarà