Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cal Marino

Cal Marino

Restaurants El Poble-sec
Recomanat
Celler Cal Marino
1/4
Foto: Maria DiasCeller Cal Marino
Celler Cal Marino
2/4
©Celler Cal MarinoCeller Cal Marino
Cal Marino
3/4
© Cal Marino
Cal Marino
4/4
© Irene Fernández

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

A començament del segle XX havia estat una fàbrica de gasoses, així que no és estrany que des de fa quatre anys sigui un celler: l’esperit de la beguda ja hi era quan un vermutaire intrèpid com l’Eduard va decidir convertir-lo en bodega. A Cal Marino  no hi ha cap mariner però tenen prou líquid per nedar fins al delta. Tenen una oferta espaterrant de vins, cerveses, croquetes de mil gustos, formatges i platets. En destaquen la truita amb suc, la cecina amb escarxofes, el civet de senglar i el sorbet de gintònic, però sempre hi ha nous plats per descobrir... El local és molt gran, així que és una bona opció per anar-hi en grup, sobretot els caps de setmana, quan de tant en tant organitzen vermuts musicals.

Detalls

Adreça Margarit, 54
Poble-sec
Barcelona
08004
Transport Paral·lel (M: L2-L3), Poble Sec (M: L3)
Contacte
Horaris De dt. a dv. d'11.30 a 15 i de 19 a 23 h. Ds. i dg. de 11.30 a 15 h
També t'agradarà
    Últimes notícies