Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Flash-Flash Truiteria

Flash-Flash Truiteria

Restaurants, Mediterrània Sarrià - Sant Gervasi
Recomanat
4 de 5 estrelles
Flash Flash

Time Out diu

4 de 5 estrelles

El fenomen del restaurant Flash Flash és digne d’estudi. Estic convençut que d’aquí a 3.000 anys, quan els éssers humans arribats d’altres planetes més sostenibles vinguin a Barcelona per estudiar el passat dels seus ancestres, no només hi trobaran, per sort, les sagrades estàtues d’en Subirachs, sinó també el Flash Flash.

Des que es va fundar l’any 1970, no ha deixat de tenir èxit entre les successives generacions. En un país que tira tant pel dret com aquest, es podria afirmar que el secret està en els ous, però tampoc no voldria entrar en una simplicitat tan masculina. Emblemàtic, còmode, amb un disseny que conforta la mirada, el Flash Flash converteix els comensals, que van del pijo del “o sea”, al progre més verd i alternatiu, en relaxats voyeurs disposats a deixar les diferències tot just trepitjar Tuset Street. Al Flash Flash, fins i tot als banys ve de gust llegir el diari.

Amb el pas dels anys, res canvia en el local inventat per Alfonso Milá y Leopoldo Pomés, i això diu molt d’un local que es transmet de generació en generació. Tampoc no canvia una carta que ha fet de les truites el seu emblema. Al Flash Flash, s’hi poden trobar truites de tots els estils i per a tots els gustos, i jo quasi sempre hi demano una truita de formatge amb trufa. Una idea d’en Pomés, que va voler fer un restaurant en el qual les truites fossin “l’argument principal”.

Però el Flash Flash no només és qüestió d’ous. Per als carnívors, hamburgueses i altres carns. Però els vegans, lactovegetarians, ovolactovegetarians, ovovegetarians, apivegetarians, crudívors, vegetarians, macrobiòtics, granívors, lactocerealians, frugívors, steinerians, eubiòtics i semivegetarians, també trobaran plats a la carta amb què gaudir.

Fer un flash flash té molts significats. A Barcelona, fer un Flash Flash vol dir anar a petar al restaurant d’en Pomés.

Per Daniel Vázquez Sallés

Publicat

Detalls

Adreça Granada del Penedès, 25
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
08006
Transport Diagonal (M: L3-L5)
Preu 25 € aprox.
Contacte
Horaris Cada dia de 12,30 a 1,30 h. festius inclosos
També t'agradarà
    Últimes notícies