La lúcuma és una fruita andina i és el que dóna nom a aquest restaurant que surt del centre de Barcelona, per tant allunyat dels turistes, però sempre ple de gent. Lúcuma, al Poble-sec, és ideal per a un menú de migdia sense complicacions, tot i que el local convidi a deixar-se portar sense presses.
L'espai és lluminós i agradable, amb un pati interior per al bon temps i un servei eficient. Hi ha una música de fons amb repertori molt modern, però el volum és una mica excessiu i a l'hora punta del migdia, ple de gent que parla, resulta superflu. La carta ofereix una cuina tradicional elaborada, amb tocs peruans. Al migdia hi ha un menú per 14 euros, i si es vol mig menú, per 11. De cada plat es pot triar entre cinc opcions. D'entrant, ens quedem amb unes faves a la catalana que s'allunyen de la recepta clàssica, perquè aquestes es mengen amb cullera, de tan caldoses que són. Hi ha molta botifarra negra i això es nota al suc, que agafa el mateix color. De principal ens tempta el bacallà gratinat amb mussolina de mel, però finalment ataquem la vedella amb taca-taca de bolets, amb una carn no especialment tendra, però amb l'acompanyament força gustós.
I el gelat artesà de torró deixa un molt bon gust de boca. Hi tornarem. – Isabel Olesti.
Ressenya
Lúcuma
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Pere IV, 132
- Sant Martí
- Barcelona
- Transport
- Llacuna (Línies: L4)
- Horaris
- De dl. a ds., de 13 a 16 h
Discover Time Out original video