Mosquito

Restaurants, Xinesa Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Recomanat
4 de 5 estrelles
(4Comentaris)
Mosquito
Mosquito

En aquesta taverna asiàtica podreu degustar diverses varietats de 'dumplings' o crestes xineses. Però també altres delícies com l’ànec fregit, el pollastre i l’albergínia 'bang bang' amb un toc picant o els bunyols de peix 'thai'. Tapes humils i econòmiques, però no menys interessants i gustoses. I per acompanyar cada mos, feu una ullada a l’extensa carta de cerveses artesanes, renovada periòdicament.

Per Albert i Dúnia Riera

Publicat

Lloc de la ubicació Mosquito
Contacte
Adreça Carders, 46
Born-Ribera
Barcelona
08003
Horaris Dl. de 18.30 a 0.30 h. De dt. a dg. de 13 a 0 h.
Transport Jaume I (M: L4)
Preu Tapes a 4,50 €
Static map showing venue location
LiveReviews|4
1 person listening

Sortim del Mosquito amb la sensació que ens havia passat com li passa a tantes persones amb el Bar Tomás de Sarrià. Si vas al Tomás pensant que hi trobaràs les millors patates braves de Barcelona, probablement pensaràs que no n'hi ha per tant. Si vas al Mosquito esperant provar els millors dumplings de Barcelona i a sobre esperes més d'una hora al carrer, probablement també pensaràs que no és res de l'altre món. https://cenarenbarcelona.org/2016/12/21/mosquito-gran-variedad-de-dumplings-la-tapa-china-de-moda/


A mi el Mosquito m'ha decepcionat.. Tothom parla tan bé d'ell, peró no té rés de l'altre món.

I els preus no son tan econòmics. La sel·lecció d cerveses artesanes m'agrada molt!


el mosquito es va convertir en un clàssic el primer dia que hi vaig anar. L'únic dolent és que és massa bó i per tant, sempre està ple.