Mosquito

Restaurants, Xinesa Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Recomanat
  • 4 de 5 estrelles
(4Comentaris)
25 M'encanta
Guarda-ho
Mosquito
Mosquito

L'especialitat de Mosquito són les crestes xineses en innombrables formes, però les seves tapes comprenen una bossa de sorpreses de tot el continent. El Xiaolong bany (boles de massa bullida al vapor de porc) i l'ànec cruixent estan per llepar-se els dits, i un bol fumejant de Pho vietnamita amb fideus val una menjar sòlid per si sol. Mosquito també té excel·lents cerveses, algunes de les quals estan elaborades pel restaurant, la cervesa Trigo està especialment bona. Sota el mateix mandat i en la mateixa línia (però amb menys gent), trobem també Red Ant, ben a prop de la casa mare.

Publicat

Lloc de la ubicació Mosquito
Contacte
Adreça Carders, 46
Born-Ribera
Barcelona
08003
Horaris Dl. de 18.30 a 0.30 h. De dt. a dg. de 13 a 0 h.
Transport Jaume I (M: L4)
Preu Tapes a 4,50 €

Average User Rating

3.5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:2
  • 4 star:0
  • 3 star:1
  • 2 star:0
  • 1 star:1
LiveReviews|4
1 person listening
Cenar e

Sortim del Mosquito amb la sensació que ens havia passat com li passa a tantes persones amb el Bar Tomás de Sarrià. Si vas al Tomás pensant que hi trobaràs les millors patates braves de Barcelona, probablement pensaràs que no n'hi ha per tant. Si vas al Mosquito esperant provar els millors dumplings de Barcelona i a sobre esperes més d'una hora al carrer, probablement també pensaràs que no és res de l'altre món. https://cenarenbarcelona.org/2016/12/21/mosquito-gran-variedad-de-dumplings-la-tapa-china-de-moda/

laura p

A mi el Mosquito m'ha decepcionat.. Tothom parla tan bé d'ell, peró no té rés de l'altre món.

I els preus no son tan econòmics. La sel·lecció d cerveses artesanes m'agrada molt!

laura

el mosquito es va convertir en un clàssic el primer dia que hi vaig anar. L'únic dolent és que és massa bó i per tant, sempre està ple.