Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Palo Cortao

Palo Cortao

Restaurants, A la brasa El Poble-sec
3 de 5 estrelles
Cuarto Y Mitad
©MariaDias Cuarto Y Mitad

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Som davant un dels pocs llocs de Barcelona on hi podem trobar tapes a l'estil gadità: hi preparen uns 'chicharrones' fenomenals, i també un peix fregit impecable. Ara bé, tenen més recursos; la seva carta va plena de mitges racions–o senceres– de plats com els calamarsets a la planxa amb cansalada viada i parmentier trufada. I l'arma secreta és una brasa de llenya d'on surten entrecots de tres quarts i talls estil argentí, o una peça sencera de lletons a la brasa.

Aquest lloc és carn i peix, per menjar a mossegadetes i a dentegades i d'allò més versàtil: els dissabtes i diumenges -quan obren al migdia- hi apareixen arrossos del dia.

Fede Salmón, cordovès molt català, m'explica que el seu chicharrón està basat en el de Casa Manteca de Cadis, paradigma de la tasca gaditana: finíssimes llenques de porc, cuites a baixa temperatura i adobades amb pebre vermell i llimona, meloses i boníssimes.

Estem oberts a tota mena de cuina, però sempre conservant aquesta essència catalanoandalusa, de mar i muntanya", diu Bernardo Montenegro, el segon soci present, també cordovès. Això vol dir que mai prescindiran d'una irreprotxable fritura gaditana o de gambes cuites de Huelva, però també és possible trobar-hi una cua de bou estofada. O uns calamarsets a la planxa amb cansalada viada i Parmentier trufada.

Publicat

Detalls

Adreça Nou de la Rambla, 146
Barcelona

Transport Paral·lel (L3-L2)
Contacte
Horaris De dc. a dj. de 19.30 h. a 1 h. Dv. fins 2 h. Ds. de 13 a 17 i de 19.30 a 2 h. Dg. de 13 a 17 i de 19.30 a 1 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies