Pastisseria La Palma

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
El 1922, els avis de Ramon Pérez obrien la botiga d’ultramarins i conserves que aviat es convertiria en pastisseria. I tot i que bona part del negoci passa pels càterings per a empreses, a La Palma segueixen sent pastissers artesans. Estan orgullosos del torró de crema i del tortell de nata o crema, un clàssic de sobretaules de diumenge de la classe treballadora. Al Ramon i els seus els agrada sentir-se creadors d’il·lusions i formar part de les famílies del barri. I tot gràcies a unes postres.
Detalls
Adreça |
Clot, 72-74 Barcelona 08018 |
---|---|
Transport | Clot (Línies: L1-L2) |
Contacte | |
Horaris | De dt. a dv., de 8 a 15 h i de 16 a 20.30 h. Ds., de 8 a 20 h.Dg., de 8 a 17 h |