Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

A Pluma

  • Restaurants
  • Gràcia
  • preu 1 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. A Pluma
    A Pluma
  2. A Pluma
    A Pluma
  3. A Pluma
    A Pluma
  4. © Maria Dias
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Hi ha darrere un dels antics caps de cuina de'elBulli i hi fan un dels pollastres a l'ast més exquisits de Barcelona

El pollastre a l’ast és quelcom arrelat en l’ADN del català. Trobar un bon lloc on el preparin bé per als caps de setmana és mitja vida. Esteu de sort perquè un dels antics caps d’elBulli, l’Eugeni de Diego, fa pollastres a l’ast. I quins senyors pollastres! Rostits i confitats a 150º C durant moltes hores amb un forn Josper de graella oberta i carbó. Se’t desfan a la boca! Us els podeu endur a casa o menjar-vos-els allà mateix. I, com en les rostisseries tradicionals, no s’obliden dels canelons: un de ben gros de poma golden rostida i foie-gras. D’acompanyaments, croquetes, albergínia amb miso, escalivada... Ja té dos locals més, un a Sant Gervasi i l’altre al Born.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Gran de Gràcia, 7
Gràcia
Barcelona
08006
Transport
Diagonal (M: L3, L5)
Preu
15-20€
Horaris
Dl. i dt. de 12.30 a 16 h. De dc. a dg. de 12.30 a 16 h i de 19.30 a 22.30 h.
Publicitat
També t'agradarà