El pollastre a l’ast és quelcom arrelat en l’ADN del català. Trobar un bon lloc on el preparin bé per als caps de setmana és mitja vida. Un dels antics caps d’elBulli, l’Eugeni de Diego, va obrir i fer exitós aquest restaurant de pollastres a l’ast (tan exitós que es va vendre el negoci). I quins senyors pollastres! Rostits i confitats a 150º C durant moltes hores amb un forn Josper de graella oberta i carbó. Se’t desfan a la boca! Us els podeu endur a casa o menjar-vos-els allà mateix. I, com en les rostisseries tradicionals, no s’obliden dels canelons: un de ben gros de poma golden rostida i foie-gras. D’acompanyaments, croquetes, albergínia amb miso, escalivada... Ja té dos locals més, un a Sant Gervasi i l’altre al Born.
A Pluma
Time Out diu
Hi ha darrere un dels antics caps de cuina de'elBulli i hi fan un dels pollastres a l'ast més exquisits de Barcelona
Detalls
- Adreça
- Gran de Gràcia, 7
- Gràcia
- Barcelona
- 08006
- Contacte
- Veure Web
- 93 023 03 92
- Transport
- Diagonal (M: L3, L5)
- Preu
- 15-20€
- Horaris
- Dl. i dt. de 12.30 a 16 h. De dc. a dg. de 12.30 a 16 h i de 19.30 a 22.30 h.
Discover Time Out original video