Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right a Restaurant

a Restaurant

Restaurants, Cuina creativa
A Restaurant
1/2
A Restaurant
A Restaurant
2/2
A Restaurant A Restaurant

Time Out diu

Poques presentacions requereix, l'Alain Guiard, el xef català amb arrels i educació francesa: triomfador en el bàndol popular i carnívor (Santa Burg) i popular i subtil (les tapes de La Mundana), s'ha fet càrrec del restaurant de l’hotel Neri, que ha batejat com “a restaurant” (en minúscula). Dit així tant pel fet de “ser una oferta juganera, directa, assequible en un Relais Chateaux cinc estrelles”, com per veure’t sorprès pels nens de l’escola Sant Felip Neri jugant i fent ganyotes davant el teu plat (referència a la cal·ligrafia de lletra lligada).

El menjador del Neri és pura màgia (amb vistes a un antic cementiri escenari de matances, per cert); “Tenim un dels millors restaurants qualitat-preu de Barcelona”, dispara, i no exagera, al meu parer. “No és menjar lineal”, diu, sinó que la brillantor dels plats permet mesclar-los anàrquicament (tercer punt de l’“a”). Són mitges racions per compartir (o no). Perquè una delicadesa com ou amb Parmentier, crostons, anguila fumada i escuma de carbonara (4,50 €!) la vols per a tu sol. Guiard es fa fort amb una sèrie de plats mariners i bestials, com un ragú de corball, escopinyes i llet de coco, que és un plat de l’àvia i alhora un cebiche calent, i entreteniments que tenen entitat de principal: inoblidables tacos de patata cruixent amb bou de mar. Aquí hi ha una ambició entenedora i fonamentada: “No renunciem a res, d’entrada”. Les enginyoses presentacions, d’alta gastronomia a preu de prêt-à-porter, ho corroboren.

Detalls

Adreça Sant Sever, 5
El Raval
Barcelona
08002
Contacte
Horaris Cada dia de 13 a 15.30 h i de 19.30 a 23 h.

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
0 people listening