Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Adobo/Adobar

  • Restaurants
  • Les Tres Torres
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Adobo/Adobar
    Foto: Adobo/AdobarAdobo/Adobar
  2. Adobo/Adobar
    Foto: Adobo/AdobarAdobo/Adobar
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Adobo/Adobar, del xef-propietari Enrique Valentí, és un restaurant conceptual però senzill (que no simple): “una casa de menjars actualitzada, on fem servir els adobs i els condiments”, diu. A Valentí –màster del sofregit, el guisat i el foc lent– li fa gràcia el nom perquè “transmet males vibracions: quan adobes, pensen que emmascares el producte”. Aquí, és al revés: amb un adobat seriós i autoral –aplicat a producte humil, però noble–  sal– donen noves perspectives a plats de tota la vida. 

Un exemple inapel·lable: el seu tàrtar de 'picanha' –tall brasiler de vedella– madurada. La serveixen madurada, i això li confereix un sabor sanguini seductor. No és un tall tan car com el filet trinxat, però té molta més personalitat, i va amb un condiment que pica l'ullet a la broqueta moruna de caseta de fira. I ens rendim davant un costellam de porc ibèric amb record d'entrepà de llom amb pebrots. A la part del bar hi tastareu tapes i clàssics de cullera de Valentí: els seus callos o mandonguilles al xerès són antològics. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Milanesat, 19
Barcelona
08017
Contacte
935 95 00 01
Transport
FGC: Les Tres Torres
Horaris
De dl. a ds. de 13 a 1 h.
Publicitat
També t'agradarà