1. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  2. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  3. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  4. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  5. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  6. Alapar
    Scott ChasserotAlapar
  • Restaurants | Japonesa
  • preu 3 de 4
  • El Poble-sec

Alapar

Una izakaya mediterrània on es fusiona la gastronomia mediterrània amb la nipona amb molt tacte i originalitat

Publicitat

Time Out diu

On abans hi havia el Pakta de l’Albert Adrià, temple de la cuina nikkei amb una estrella Michelin, ara hi ha una izakaya mediterrània o un celler tradicional amb visió asiàtica, segons com es miri. El porten en Jaume Marambio i la Vicky Maccarone. Ell va cuinar al St. Rémy, al Saüc, al Gaudir i al Tickets, i ella va ser cap de sala a l’Hoja Santa i el Niño Viejo. Aquí fusionen la gastronomia mediterrània amb la cuina japonesa. Com? Amb molt tacte i originalitat. Exemples? 'Montadito' de calamar i cansalada ibèrica, gyozes de tres botifarres i favetes, guisat de pèsols amb sepionets i 'katsuobushi' i, de postres, xuixo de gelat de soja i caramel.

Detalls

Adreça
Lleida, 5
Poble-sec
Barcelona
08004
Preu
€€€
Horaris
De dj. a dl. d'13.30 a 17 h i de 20:24 a 0:30 h. Dimecres tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà