Si al Bar Brutal s’hi va pel vi i acabes menjant de meravella, al Bar Super —obert a la primavera del 2025— l’ordre dels factors s’inverteix: aquí mana la cuina, tot i que la carta de vins, també interessant i amb caràcter, no es queda enrere. I si el Brutal és un refugi nocturn, al Super regna la llum: un local ampli, al costat del Mercat de Santa Caterina, presidit per una barra baixa i còmoda de color vermell on tant pots picar com quedar-t’hi una bona estona.
La proximitat al mercat no és decorativa: defineix la filosofia del projecte dels germans Colombo, amb en Jordi Colpani —ex Xemei i Bar Brutal— al capdavant dels fogons. A banda d’una vintena de plats fixos a la carta, les suggeriments del dia depenen directament del que arriba a les parades del mercat. Una cuina de producte i temporada que aquí no és un eslògan: és literal. Navalles passades per la planxa, flors de carabassó en tempura lleugera i cruixent, o una cecina de cavall del mateix Santa Caterina en són alguns exemples. L’amanida de tomàquet és de matrícula: entra directa al top barceloní. I si la remates amb una botifarra a la brasa (amb escalivada o una altra guarnició segons temporada) amb ceba molt caramel·litzada, mostassa i oli de nyora, tens bona part de la felicitat assegurada. I per beure? Una carta amb unes 200 referències de vins, gairebé totes d’intervenció mínima. Aquí també es beu bé, però sobretot, aquest és un restaurant on es menja molt bé.