Elegant i alhora familiar, el restaurant de l’hotel The Barcelona EDITION presenta una carta quasi de metro zero, amb els ingredients més frescos del veí mercat de Santa Caterina, i ho fa en harmonia amb un entorn càlid i modern. Una gastronomia de mercat honesta i creativa a càrrec de Pedro Tassarolo, arrelada a la tradició espanyola i del Mediterrani, però posant-hi una mica de la seva salsa. Amb plats d’autor per compartir: la croqueta de ragú de pop amb maionesa de tomàquets, alls rostits i oli de pebre vermell de la Vera o la cazuelita de musclos en escabetx de safrà. Art a la cuina i fora, amb col·leccions fotogràfiques que esquitxen les parets i vetllades de música de tant en tant.
Bar Veraz
Time Out diu
Cuina catalana vista des d’una òptica creativa i sense patrons rígids
Detalls
- Adreça
- Av. de Francesc Cambó, 14
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Barcelona
- 08003
- Contacte
- Veure Web
- 93 626 33 30
- Transport
- Jaume I (M: L4)
- Preu
- €€
- Horaris
- Cada dia de 7 a 1 h. Dinar de 13 a 16 i sopar de 20 a 23.30 h
Discover Time Out original video