El restaurant del Grec d'aquesta edició és el Cafè Belgrado de Sant Cugat. I així, si en anteriors edicions el tema gastronòmic va tirar cap al menjar de carrer informal però arreglat, enguany s'hi menjarà de taula, fil i cristalleria: el Belgrado adapta la seva línia de cuina mediterrània moderna i molt elaborada als balsàmics jardins del Grec. El restaurant funcionarà cada dia que hi hagi espectacle, de 20 a 24 h fins al final del festival. I si sou matiners a l'hora de presentar-vos a sopar, no hauríeu de tenir problema per menjar relaxadament –aquesta és la gràcia de l'espai– i ocupar el vostre seient a l'espectacle a les 22 h.
El Belgrado, un restaurant clàssic de Sant Cugat que fa cinc anys va encetar una nova etapa amb un cavi de propietat, ofereix producte de qualitat amb receptes molt meditades, sovint pensades per a compartir i amb una influència asiàtica molt patent: com per exemple, garrí amb puré de xirivia, 'pakchoi' i salsa 'tare' o tonyina salvatge amb verdures i salsa thai. També podeu encarregar un menú tancat per 28 € o fer un mos ràpid en alguna de les cinc casetes que han disposat: una de fregitel·la selecta, una de vegetariana, una d'hamburgueses, una de formatges, embotits i vins de proximitat i una de gelats i creps.