CEBO a La Terrassa del Claris

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Atenció, gurmets amb el pressupost ajustat: la cuina del xef Aurelio Morales, flamant estrella Michelin al CEBO de Madrid, s'instal·la al restaurant la Terrassa del Claris –una terrassa-restaurant coberta i amb vistes espaterrants– amb dos menús degustació. I diem que atenció perquè en la seva franja de migdia hi trobareu un menú a 32 euros (29 euros + IVA) amb els grans èxits d'aquest xef madrileny. (Alerta, dissabtes, diumenges i Sant Jordi a 39 euros).

Són tres plats més dos aperitius, postres i petit fours, on podreu tastar la visió del viatge d'anada i tornada entre la cuina catalana i la del centre de la 'meseta' del jove cuiner. Morales es va formar al Miramar de Llançà, i el doble tall castís/mediterrani es nota en meravelles com el calçot de primavera, la seva versió dels callos, el demencialment bo chipirón black andaluza, o l'arrós costa brava amb gamba de Palamós.

«He volgut portar a Barcelona els plats que resumeixen la meva experiència gastronòmica i que són una mostra de respecte pel producte i la passió a l'hora de reinterpretar les receptes tradicionals», explica. També podeu optar per la versió llarga: un menú de sis plats i tres aperitius amb què us fareu una idea precisa de la saborosa i directa cuina d'aquest xef iconoclasta: a 59 euros, és un preu ajustadíssim per a una experiència de festival de Michelin. Aprofiteu-la!

Detalls

Adreça
Preu
35-65 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà