Cierzo
Foto: Time Out Barcelona Cierzo
  • Restaurants | Mediterrània
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Cierzo

4 de 5 estrelles
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

El Cierzo es troba en els antípodes de la carta de menú llarg. Només hi ha dos primers i dos segons (com només hi ha dues persones al local, el cuiner Adrián Rubio i el cambrer-cap de sala Javier Valls). Però cadascuna de les dues opcions és d'una delicadesa casolana d'orfebre creatiu. Per exemple: amanida de pasta, amb vinagreta de pesto, tomàquets i ruca, o 'nuggets' de carabassó amb salsa tahini. De segon, lluç fresc en tempura amb parmentier de moniato o galtes de porc guisades. Opto pels 'nuggets', que en realitat són croquetes de carabassó amb un lleuger toc de comí, calentes i cremoses, que tempero en tahini fresquet. I de segon, unes galtes al vi ranci tan ben guisades que cedeixen davant la més mínima pressió de la forquilla. Delicioses. Tot està fet de zero. Fins a l'extrem que la nata que acompanya el púding, m'informen, s'acaba de fer muntant la mantega. El local és petit, fresc, espaiós i agradable, i el dia que hi vaig anar –que era un divendres– no hi havia aquella desesperació agombolada del restaurant de menú que ho peta.

Detalls

Adreça
Carrer de Bailèn, 56
Barcelona
08009
Transport
M: Girona
Horaris
De dl. a dv. de 13 a 16. De dj. a ds. de 13 a 16 i de 21 a 23.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà