1. Comida Codac
  Foto: Comida Codac Comida Codac
 2. Comida Codac
  Foto: Scott ChasserottComida Codac
 3. Comida Codac
  Foto: Comida Codac Comida Codac
 4. Comida Codac
  Foto: Comida Codac Comida Codac
 • Restaurants | Cuina creativa
 • preu 3 de 4
 • Esquerra de l’Eixample
 • Crítica de Time Out

Ressenya

Comida Codac

5 de 5 estrelles
Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Això no era una pipa, i això no és cap restaurant. No com els coneixes; Comida Codac és una galeria gastronòmica on Miquel Coulibaly crea i exhibeix/porta a taula sabors i textures per temporades. Tot conceptualitzat des de zero: res del que menjareu existia abans. Ni fusiona cuines ni fa 'trompe l'oeil': us arribarà a taula una col·lecció d'onze plats (col·lecció llarga) o vuit (curta) on plasma els sabors i textures que li passen pel cap. Com una merenga de bacallà o uns prepostres de molsa verda. Art i artesania: no fa servir cap tipus de químic o texturitzant, només greixos i midons naturals, i la vaixella l'ha fet ell mateix. Sense dubte, un dels 50 millors restaurants de la ciutat per gaudir de la bona gastronomia de la ciutat. 

Tot ha de ser com una petita instal·lació artística a taula, amb plats descontextualitzats de qualsevol recepta que existís abans. Tampoc no trobaràs cap pista en el nom dels plats: crema elàstica, fusta tova... I cada elaboració t'arriba en un plat que l'artesà Coulibaly ha dissenyat expressament

El que volen aquí és que mengis sabors i textures que no has experimentat abans. En aquest local, Coulibaly diu que pot cometre els errors més grans, perquè no està vinculat amb res. Exploradors, us esperen sensacions fortes (i alguna de molt extrema) i també molts encerts. L'inenarrable local, entre un magatzem carni i una piscina coberta, apuja el volum de l'estranyament. Tot plegat, Comida Codac s'ha guanyat a pols estar a la llista dels 15 millors nous restaurants que heu de tastar costi el que costi.

Detalls

Adreça
Calàbria, 191
Barcelona
08029
Transport
Entença (M:L5)
Preu
€€€
Horaris
Dj. i dv. de 13.30 h a 16.30 h i de 20.30 h a 22.30 h, ds. i dg. de 23.30 h a 16.30 h i de 20.30 h a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà