Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Coure

Coure

Restaurants, Cuina contemporània Sarrià - Sant Gervasi
Recomanat
4 de 5 estrelles
DSCNPRIMER3080_1_.JPG
1/2
Coure
Coure
2/2
©Scott ChasserotCoure

Time Out diu

4 de 5 estrelles

L'Albert Ventura ja fa anys que va deixar d'esperar l'estrella Michelin. No li cal, sobretot si tenim en compte l'alta densitat de bona cuina per metre quadrat que es concentra al Coure, un valor segur de la cuina d'autor a Barcelona.

Sense voler reinventar la sopa d'all, Ventura juga en aquella divisió de cuiners que només cal que tastis una vegada per reconèixer i recordar sempre: la quinta d'alta cuina urbana de Rafa Peña, Jordi Vilà o Oriol Ivern. Estem parlant de plats com l'espatlla de xai amb albergínia i iogurt, o la pasta amb ou de gallina i eriçó de mar.    

Publicat

Detalls

Adreça Ptge. Marimon, 20
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
08021
Transport Gràcia (Línies: FGC)
Contacte
Horaris De dt. a ds., de 13:03 a 15:30 h i de 21 a 23.30 h
També t'agradarà
    Últimes notícies