Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right CRU Restaurant & Steakhouse

CRU Restaurant & Steakhouse (TANCAT)

Restaurants, A la brasa Dreta de l'Eixample

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Aquest local està tancat

El restaurant de l’Hotel Renaissance es presenta com una nova 'steakhouse', casa d’entrecots amb segell nord-americà, amb el xef Stefan Wystup al capdavant. Serveix vedella de la raça Black Angus, criada a una granja d'Arkansas i amb un 80% de l'alimentació vegetal, sense cap mena d’antibiòtic i hormona. En cru, té aquest color tirant a marró que tant desagrada als qui volen vedella roja histèrica, dura, i que tant tranquil·litza els qui busquem un bon tall de carn. També pot presumir de forn, a l’americana: amb 1.300ºC de gas a dalt, i graella a sota. Amb un cop de foc potent, la carn es segella, i s’acaba a baixa temperatura. Si sou uns quants, apunteu-vos a compartir la barbaritat del 'porterhouse', la part baixa del llom i més noble de la vedella, que només arriba a taula en una peça de 1.600 grams. –R.M

Publicat

Detalls

Adreça Pau Claris, 122
Eixample Dret
Barcelona
08009
Transport Girona (Línies: L4)
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies