Cuina de Matança amb els germans Rovira

  • Restaurants
Publicitat

Time Out diu

Del porc, ja ho diuen, s'aprofita tot. I encara més si son els excelsos garrins dels Casals de Sagàs. I encara que ara sigui temps de Quaresma, el restaurant Pork, on cuinen els xefs Iñaki López de Viñaspre de Sagardi i Oriol Rovira (Michelin d'Els Casals) us proposen un menú degustació extraordinari: un homentage a la cuina de matança, amb plats històrics de la cuina de la Catalunya interior, fets amb la matèria primera de les bestioles de la granja dels Rovira al Berguedà.

Prepareu-vos per: coca de vidre amb cansalada, mantega de tòfona i ruca; i les cotnes de porc amb pebres i cítrics. També podreu degustar amanida de col a la brasa, amb encurtits i anxoves; i patates emmascarades amb peu de porc cruixent i la costella de porc confitada amb carxofa al forn i mostassa. I per rematar, coca de llardons amb gelat de nata. Aquesta panoràmica del porc surt per 35 €. Molt millor que tenir-lo a casa passejant i muntar el Cristo de sang i fetge, on vas a parar.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà