Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Digues-l’hi amb formatge Emmentaler AOP

  • Restaurants
Emmentaler AOP
Emmentaler AOP
Publicitat

Time Out diu

Del 16 al 26 d'abril, una desena de restaurants top de Barcelona us regalaran una rosa si consumiu una tapa elaborada amb el mític formatge suís!

Si Sant Jordi us agafa desprevinguts a algun bar, no cal que patiu per quedar-vos sense rosa. La flor us l’entregarà el mateix cambrer que us serveixi (i de franc), sempre i quan estigueu a un dels 10 restaurants que formen part de la promoció i us demaneu una tapa elaborada amb Emmentaler AOP per a l’ocasió. També us regalaran la flor si compreu més de 300 grams de formatge AOP a algun dels més de 150 establiments seleccionats. La oferta estarà disponible del 16 al 26 d’abril!

‘Digues-l’hi amb formatge Emmentaler AOP’ és el lema de la iniciativa. A quin bar li ho dirieu? Al bar Cruix de l’Eixample us trobareu un cappuccino de ceba amb el formatge suís. Al bar Per Feina del Poblenou, podreu prendre-us uns macarrons a la barcelonina amb botifarra i bolets gratinats. La Gourmanda optarà per un cruixent d’Emmentaler AOP amb espàrrecs verds, moixernons i botifarra del perol. I què us sembla el bikini de vedella ecològica trufat amb aquest deliciós formatge? Us el prepararan a La Tartarería, també de l’Eixample. I no podia faltar una fondue, que podreu sucar amb llagostins al Llamber, davant del Mercat del Born. Tramendu Encenem els fogons es decanta, en canvi, per un clàssic català: uns canelons amb doble d’Emmentaler AOP, en versió crema a dins i també per sobre i ratllat. Al Deliri del carrer Còrsega podreu tastar el formatge amb pocs artificis, en versió aperitiu ‘amuse-bouche’. També hi haurà croquetes amb AOP! Estaran farcides de cecina i us les serviran al restaurant Thonet del Barri Gòtic. Al bar Galileo, al cor de l’Eixample, ​​podreu degustar un fantàstic espàrrec blanc amb escuma feta a base del formatge, patata acompanyada de chipotle i cruixent d’Emmentaler AOP. L’últim bar de la promoció és La Esquina i us serviran un arròs a la milanesa de Barcelona gratinat amb Emmentaler AOP.

Possiblement, aquest sigui el 'dos per un' més romàntic i deliciós de la història de l'hostaleria! Us apunteu a la nova tradició de rosa i formatge per Sant Jordi? Aquí trobareu més informació i, en aquest ebook, trobareu fins i tot les receptes de cada tapa. Assaboriu-les!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà