Contràriament al que se sol pensar pel nom, la sopa paraguaya no és una sopa. Devia haver estat una sopa, diu la llegenda, però la cuinera es va distreure. Es va evaporar el líquid i va quedar espessa, gairebé sòlida. És una sopa que té farina de blat de moro com a ingredient principal, amb ou i llet. En Juan, l'amo del restaurant El Paraguayo, al barri Gòtic, des de fa 35 anys, la prepara només els diumenges i en serveix racions prudents com a aperitiu. Com que els paladars locals no estaven gaire habituats a la farina de blat de moro, en Juan la serveix en petites porcions de franc abans de la graellada, una de les més completes i ben elaborades de la ciutat. M.A
El Paraguayo
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- Parc, 1
- Gòtic
- Barcelona
- 08002
- Transport
- Drassanes (Línies: L3)
- Preu
- des de 12 €
- Horaris
- De dm. a dg. de 12 a 0 h
Discover Time Out original video