Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els Tres Porquets

Els Tres Porquets

Restaurants
1/3
2/3
3/3

Sobre

El contingut d'aquesta pàgina prové d'un col·laborador del Time Out.

La 'gastrotaverna' del Poblenou té un plat emblemàtic: el carpaccio de presa de porc ibèric, marcat per fora i cru per dins, macerat amb 25 ingredients. És fi, intens, golós i amb un toc asiàtic. Pels llocs ara ja et trobes sovint ploma ibèrica, però un carpaccio de presa és excepcional. Tant, que el primer plat que van fer fa vuit anys encara no ha caigut de la carta. Altres èxits porcins són uns callos potents, o un xoriço de Segura de la Sierra que guarden en oli dins d’una orza (urna de fang per conservar i macerar la matança).

Detalls

Adreça Rambla del poblenou, 165
Barcelona
08018
Contacte

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening

Nearby Restaurants