La israeliana Shira Ben Shitrit és la 'jefa' d'A Tu Bola Gourmet Food, un minúscul restaurant que refon el producte de proximitat i sovint ecològic en forma de plats combinats d'imaginatives mandonguilles, on es pot triar pilota i l'acompanyament. La Shira explica que la inspiració per a fer receptes de boles tant imaginatives –i saludables– com la bola Lenduri (llenties tandoor amb carbassó i 'tzatziki') prové de la cuina d'estil marroquí de la seva àvia (i es nota, perquè això és un lloc de menjar ràpid, però on es nota el carinyo').
No us enganyarem: si mengeu pizza, tacos o 'fish and chips' cada dia –encara que siguin els millors del món– de cap manera us estalviareu la bronca de l'endocrí i les artèries obturades. O sigui que amb aquesta petita llista no direm allò tant suat i fals de 'per menjar ràpid i saludable'. Ara bé, en aquesta nova andanada de 'fast-food' excel·lent hi trobareu unes quantes indulgències boníssimes, bé de preu i de qualitat contrastada: res de fer passar baba rosa per hamburguesa!